Over Sotai.nl

Sotai.nl is een platform waar je alle ins en out op het gebied van Sotai kan ontdekken.

Over Sotai.nl
Over Sotai.nl 2

Sotai sursus volgen

Wij zijn een klein bedrijf met meer passie dan een passievrucht! Eerder dit jaar lanceerden we Sotai.nl en werden we het eerste bedrijf dat online Sotai cursussen aanbiedt.

Onze missie is eenvoudig. Het aanbieden van kwalitatieve cursussen voor mensen die meer met Sotai willen doen.

Cijfers spreken voor zich

10+

Cursussen

5+

Trainingen

12+

Artikelen

2K+

klanten

Ervaringen van cursisten

Ik heb tot nu toe erg genoten van de cursus, die me in staat stelt om in mijn eigen tempo te werken wanneer ik kan. Er is een schat aan informatie beschikbaar om de cursus te ondersteunen en hulp te bieden wanneer dat nodig is. Ik ben echt blij dat ik meedoe.
Kevin Zwart
Heerhugowaard
Ik geniet echt van de online training. Ik werk fulltime en woon erg afgelegen en dit is een fantastische manier om de training die ik altijd al heb willen doen in mijn eigen tempo te volgen, vooral tijdens het onvoorspelbare karakter van Covid.
Sascha de Jong
Deventer
De cursus is opgedeeld in verschillende secties en de inhoud kan in je eigen tempo worden doorlopen.Die website is echt informatief zijn en je helpen je kennis te vergroten en hoe deze kunnen worden gekoppeld aan je beoefening.
Dennis Kai
Groningen
kwam naar deze cursus met grote nieuwsgierigheid en een verlangen om een uitdaging en waarom niet een verandering in mijn leven te brengen. Tot nu toe heeft Sotai.nl me verrijkt, niet alleen door me de weg te wijzen en me meerdere tools aan te reiken om te gebruiken.
David Bruinsma
Hasselt